logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vmuvtmru  
#1 Posted : 29 December 2020 02:55:31(UTC)
vmuvtmru

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 29/12/2020(UTC)
Posts: 0

UserPostedImage
Nike Air Force 1 er designet af Bruce Kilgore og blev oprindeligt udgivet i 1982 og er yeezyudsalg.com måske den mest ikoniske Nike-sneaker nogensinde. Sneakeren blev oprindeligt skabt til basketballpræstationer og var den første basketballsneaker med Nike's Air-teknologi. Over tredive år siden debut, er Nike Air Force 1 Nikes mest populære sneaker og fortsætter med at tjene som en styrke inden for sneaker-kultur.

Air Force 1 Low 'Sydkorea' ser på landets fodboldhold for inspiration. Som et resultat nike sko dame lyserød sportes skoens Swoosh-branding sorte og hvide tigerstriber, mens holdkammen kommer frem på den vævede tunge, og det sydkoreanske flag vises på hælen. Fremhævet af 3M reflekterende detaljer overalt, læderoverdelen understøttes under fødderne af en Air mellemsål og gennemskinnelig ydersål i gummi.

Udgivet til Pride Month 2020 er Air Force 1 Low 'Be True' inspireret af New York Citys nike air force 1 betrue balsalskultur i midten af ​​80'erne. Bygget med læder, den øverste fremtræder primært i hvid med accent af iriserende detaljer på Swoosh. Et regnbueflag vises på tungen og hælen på den mælkehvide mellemsål, mens hælplasten har 10 farver trukket fra flaget More Color, More Pride.

Nikes arkiver indeholder en 100% autentisk bunke prototyper, som hver signaliserer et forsøg på at løse et irriterende problem, som atleter står over for. N. 354-samlingen henter indflydelse fra dette katalog og fletter fodtøjs fortid, nutid og fremtid med fødselsgrænseskubende innovationer. Den ene er Air Force 1 Silhouette med lav type.

https://www.yeezyudsalg.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.