logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vmuvtmru  
#1 Posted : 29 December 2020 02:50:31(UTC)
vmuvtmru

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 29/12/2020(UTC)
Posts: 0

UserPostedImage
Ontworpen door Bruce Kilgore blazersnieuw.com en oorspronkelijk uitgebracht in 1982, is de Nike Air Force 1 misschien wel de meest iconische Nike sneaker aller tijden. De sneaker is oorspronkelijk gemaakt voor basketbalprestaties en was de eerste basketbalsneaker met Nike's Air-technologie. Meer dan dertig jaar sinds zijn debuut is de Nike Air Force 1 Nike's meest populaire sneaker en blijft hij een kracht in de sneakercultuur.

De Air Force 1 Low 'Zuid-Korea' zoekt inspiratie naar het nationale voetbalteam van het land. Het nike schoenen heren groen resultaat is dat de Swoosh-branding van de schoen zwart-witte tijgerstrepen heeft, terwijl het teamembleem op de geweven tong te voorschijn komt en de Zuid-Koreaanse vlag op de hiel verschijnt. Het leren bovenwerk wordt benadrukt door 3M reflecterende details en wordt onder de voet ondersteund door een Air tussenzool en doorschijnende rubberen buitenzool.

De Air Force 1 Low 'Be True', uitgebracht voor Pride Month 2020, is geïnspireerd op de ballroomcultuur in New York City halverwege de jaren 80. Het nike air force 1 '07 lx wit bovenwerk is gemaakt van leer en lijkt voornamelijk in het wit, geaccentueerd door iriserende details op de Swoosh. Een regenboogvlag verschijnt op de tong en hiel van de melkwitte tussenzool, terwijl het hielstuk 10 kleuren bevat die zijn ontleend aan de vlag More Color, More Pride.

De archieven van Nike bevatten Uitchecken een hoop prototypes, die elk een poging aangeven om een ​​vervelende probleem op te lossen waarmee atleten worden geconfronteerd. De N. 354-collectie put invloed uit deze catalogus en combineert het verleden, het heden en de toekomst van schoenen tot grensverleggende innovaties. Een daarvan is het Air Force 1 Low Type-silhouet.

https://www.blazersnieuw.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.