logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
dxl7368y  
#1 Posted : 30 June 2022 06:42:49(UTC)
dxl7368y

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 30/06/2022(UTC)
Posts: 0

UserPostedImage
Tubular-modellens resa började faktiskt på basketplanen, men det tog inte lång tid adidas skor billigt herr förrän den vann över hela modescenen. Gatan har alltid influerat high fashion och fortsätter att göra det – speciellt med denna här. Sneakerns mål är långt ifrån skuggigt som namnet antyder, det är glasklart: den nya adidas-modellen överbryggar klyftan mellan high fashion och street fashion och kombinerar båda världarna i en siluett.

Genom sin mammas tvättstuga väckte Adi Dassler liv åt adidas i Tyskland efter första adidas tubular shadow knit världskriget – först skapade han atletiska skor och sportkläder och byggde senare upp Dassler Brothers Shoe Factory tillsammans med sin bror Rudolf. Början på moderna skor och sammansmältningen av friidrott och stil som vi känner det idag, adidas har gjort sitt avtryck och världen har aldrig sett sig tillbaka.

När adidas Tubular-teknologi introducerades i början av 1990-talet möttes den av Hot Rea stor entusiasm. Det innovativa konceptet kombinerade det estetiska överklagandet av en trendig design med stabiliteten hos funktionella egenskaper som prioriterade säkerhet och stabilitet. Moderna Tubular-skor är inbyggda i en rad adidas-skor, inklusive strumpstilen Tubular Shadow.

Adidas Tubular sneaker har fått en ny makeover och den här gången bjuds vi på Tubular Doom i Triple Black. Tubular-tränaren har alltid varit baserad adidas skor svarta på modernitet och hämtat inspiration från en mängd olika visioner. Det utvecklas ständigt och sätter sig aldrig, vilket omdefinierar mellanvägen mellan mode och sport. Den här ton i ton-färgen har tagit Tubular sneakern och tvingat in den i framtiden och skapat en slående och modern siluett.

https://www.rea-skor.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.