logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
uyuxhg9f  
#1 Posted : 25 June 2022 01:11:16(UTC)
uyuxhg9f

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 25/06/2022(UTC)
Posts: 0

UserPostedImage
Ultraboost opnieuw uitgevonden. Deze hardloopschoenen herstarten belangrijke adidas schoenen heren wit prestatietechnologieën om je een zelfverzekerde en energieke run te geven. Het gebreide bovenwerk voelt als een tweede huid aan en is gemaakt met motion-weave-technologie voor adaptieve stretch en ondersteuning. Dual-density demping zorgt voor mediale ondersteuning en een energieke rit.

De adidas Ultra Boost 19 was zeker een stap in een gedurfde nieuwe richting voor adidas' vlaggenschip-running-turned-lifestyle-lijn, maar het wint adidas ultra boost 19 heren geleidelijk aan grip dankzij schone kleurstellingen zoals deze combinatie van zwart en mintgroen, alleen voor dames. Het Primeknit 360-bovenwerk van de schoen is verdeeld over het duo van tinten, waarbij een mintgroen wordt gecombineerd dat zo levendig is dat het er bijna uitziet als staalgrijs met een donkerzwart.

Deze yin en yang van stijlen wordt vervolgens voortgezet op de middenvoetkooi, die een opvallende eigen make-over biedt: de gebruikelijke in de uitverkoop doorschijnende plastic constructie en reliëf Three Stripe-branding worden vervangen door een synthetische stofconstructie en geborduurde Three Stripe-accenten. Een zwarte hielclip biedt extra ondersteuning en de look wordt vervolgens gefinaliseerd door de kenmerkende dikke witte tussenzool van Boost-schuim en een stroeve Continental-rubberen buitenzool.

Adidas UltraBOOST-schoenen hebben de afgelopen jaren de wegen (tijdens hardlopen), adidas schoenen korting de straten (wanneer rondhangen) en de catwalks (wanneer geposeerd) gedomineerd. Nu de eerste grote update van het merk dat de wereld opat: UltraBOOST 2019 maakt het veerkrachtiger en comfortabeler. Maar dat doet het natuurlijk wel.

https://www.checkschoen.com/

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.